София 19 °C София 19°C - предимно облачно Велико Търново 22 °C Велико Търново 22°C - облачно Пловдив 21 °C Пловдив 21°C - разкъсана облачност Варна 18 °C Варна 18°C - предимно облачно Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно облачно

Бабикян: Трябва да се съберем с "Демократична България" и "Промяната продължава"

ИСБГНИ иска коалиция с Кирил Петков и Асен Василев
4 мПолитика 1565 Ивана Иванова

Естествено е да се съберем заедно тези, които искаме промяна, заяви Арман Бабикян от ИСБГНИ в ефира на БНТ. "Това го говорим още от площадите миналата година", припомни той.

Бабикян коментира и работата на Петков като икономически министър и на Асен Василев като финансов министър: "Те хванаха на живо корупцията, за която ние ровехме чрез комисиите в парламента".

Това е логиката - събиране! Щом идеите ни са общи и не ни стигат силите по отделно, трябва да се съберем с "Демократична България" и "Промяната продължава", обясни Бабикян.

В събота друг от лидерите на "Изправи се БГ. Ние идваме" Мая Манолова, също заяви желанието да се коалират с новия проект.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!