София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Бакалов: Жена икономист и шампион по шах е по-добър избор от бодигард от групировки

Коментар във Фейсбук
39 сПолитика 15660

По повод връщането на мандата от "Има такъв народ" стана ясно, че:

- Слави Трифонов няма намерение да става премиер. Всички, които се вълнуваха - Ама каааак, Слави ли ще ни бъде премиер!?, могат да се успокоят.

- Жена икономист и световен шампион по шах, каквато предлага за премиер "Има такъв народ", е по-добър избор от пожарникар бодигард от мутренски групировки (по-този въпрос някои смятат, че мутрата е по-добър вариант, но не са мнозинство).

- Възмущението, което се лееше от симпатизанти на "Демократична България" срещу партията на Слави прерасна в съжаление, че тя няма да прави правителство. Що така? Защо не се възмутиха, че "Демократична България" обяви подкрепа за правителство с мандата на "Има такъв народ", ами тихо потриват ръце друг да вади въглените от огъня?

- Кой е против нови избори и се е хванал като удавник за сламка за правителство на "Има такъв народ" с 51 депутати в парламента?

- Нови избори дават шанс на всеки - и Борисов се надява да качи резултата, и "Демократична България", и "Има такъв народ", и БСП, и патрЕотите, и "Възраждане". И Божков дори. Избори начесто са нещо характерно в много страни в последните години (в Испания 4 пъти за 4 години, в Израел 4 пъти за 2 години, във Великобритания и т. н.).

- След Борисов ще има няколко преходни правителства и избори почти всяка година поне още три пъти. Такива са последствията от мафиотското управление.

Иван Бакалов, журналист
 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!