София 10 °C София 10°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - разкъсана облачност Пловдив 12 °C Пловдив 12°C - разкъсана облачност Варна 12 °C Варна 12°C - предимно ясно Бургас 11 °C Бургас 11°C - разкъсана облачност

Борис Бонев: Всички, които сме против метода на Борисов, трябва да градим мостове (ВИДЕО)

Активистът от "Спаси София" с коментар в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич"

Всички, които сме против метода на управление на Бойко Борисов трябва да градим мостове.  Аз по-скоро отдавам коментарите на Методи Лалов против мен на непремерена емоционалост, както и на умора след изборите, които са били динамични за "Демократична България. Не му се сърдя. Аз в лицето на "Демократична България" нямам врагове, показали сме, че можем да работим добре заедно, както сме го доказали в добруването за София. Това коментира Борис Бонев от "Спаси София" в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич".

"Водихме много честна и динамична комуникация между "Демократична България" и "Изправи се! Мутри вън!". Всички разполагахме с апликацията на телефона, много от нас бяхме застъпници в кв. Факултета в София, имахме проблеми, имахме сигнали и благодарение на представителите на "Ти броиш". Проява на дребнавост е да се коментира кой къде се е записал, защото лидерите на "Демократична България" - създателите на "Ти броиш" коментираха, че няма значение от коя партия сте и кой подкрепяте, а за да защитите вота на всички. Ние не сме идиоти да защитаваме честния вот само на една партия - ние защитавахме вота на ГЕРБ, на ДПС и на БСП", коментира Бонев.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!