София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 9 °C Велико Търново 9°C - ясно небе Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 3 °C Варна 3°C - мъгла Бургас 3 °C Бургас 3°C - лека мъгла

"ЧАСЪТ НА ИЗБОРА": Най-новото предаване в ефира на телевизия "Евроком"

С водещ адв. Албена Белянова
21 мОбщество 627 Боряна Райчева

„Дошло е време разделно и всеки ще бъде или от едната, или от другата страна.“ '
 
Не пропускайте най-новото предаване в ефира на телевизия "Евроком" "Часът на избора". С автор - адв. Албена Белянова. Тази вечер в 21:00 часа.

Ще говорим за изборите, които всеки ден, всеки един от нас прави. За изборите, които определят бъдещето ни. Избори между светлина и тъмнина. Между горе и долу. Между добро и зло. Между истина и лъжа. Между закон и беззаконие. Между единство и разединение. Между промяна и подмяна.

Какви са правата ни? Познаваме ли ги? Упражняваме ли ги? Отстояваме ли ги? Кой и защо има интерес да сме пасивни, уплашени, обезверени, разделени?

Какво се случва в институциите? За какво плащаме на служителите в институциите? Работят ли те в интерес на българските граждани? Защитават ли българския национален интерес?

Помним ли скандалните случаи на корупция, злоупотреба с власт, институционално насилие?

Защо има такива, които са убедени, че няма кой да ги накаже?

Защо България е определяна като овладяна държава?

Вземаме ли си поука от грешните избори? Защо се страхуваме да избираме?

На тези и на много други въпроси ще търсим отговорите. Заедно. За да избираме. За да избираме умно, информирано, осъзнато и отговорно.

Ще говорим с интересни личности. Ще ви представяме хората, които ще поемат по пътя към властта, и техните обещания. Ще ги държим отговорни за поетите от тях ангажименти. Ще ви информираме как и какви хора ни избират управляващите за ръководители на различни институции. Да не забравят, че служат на нас - гражданите. Ние им плащаме с данъците си.

В „Часът на Избора“ ще гостуват много млади хора. За да чуем гласа им.

Не пропускайте - всеки вторник, точно в 21 часа, „Часът на Избора“. 
 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!