София 10 °C София 10°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - разкъсана облачност Пловдив 12 °C Пловдив 12°C - разкъсана облачност Варна 12 °C Варна 12°C - предимно ясно Бургас 11 °C Бургас 11°C - разкъсана облачност

Д-р Александър Симидчиев ще е водач на листа от ”Демократична България” в София-област

Христо Иванов ще е водач в 25-и МИР в София, а Атанас Атанасов в 23-и МИР
4 мЕвроком 451

Пулмологът д-р Александър Симидчиев ще е кандидат-депутат от Демократична България. Преди дни той само загатна за участието си в изборите, но не разкри към коя партия ще бъде. Той ще води листата на кандидат-депутати в София-област.

"Демократична България" публикува списъка с водачи на листите си. Председателят на ДСБ Атанас Атанасов в 23-и избирателен район, а Христо Иванов, председател на "Да, България" ще води в 25-и МИР. Председателят на Зелено движение Владислав Панев, води листата в 24-и МИР, а Борислав Сандов - в Смолян. Христо Иванов ще е водач също и в Пловдив, Атанас Атанасов в Благоевград, а Панев в Шумен.

Откроява се името на Вилдан Байрямова в листите на ДБ. Журналистката е водач в Кърджали.  Бившият посланик и дипломат Стефан Тафров също ще е водач на листа - в Пазарджик. Две листи ще води Велизар Шаламанов - Пловдив Област и Монтана. Той е бивш министър в служебното правителство на Георги Близнашки. Бившият депутат от Реформаторския блок Найден Зеленогорски застава начело на листата в Плевен. Зеленогорски е председател на Гражданско сдружение „Достойнство на един народ“ – ДЕН.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!