София 8 °C София 8°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - предимно облачно Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - разкъсана облачност Варна 13 °C Варна 13°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Даниел Божилов: Ако правата не се защитават, ще се намери кой да ги отнеме (ВИДЕО)

За да се научим да си търсим правата, трябва да станем активни, категоричен бе той

За да се научим да си търсим правата, трябва да станем активни. Това е много грешна постановка. Правата са дадени, но ако не се защитават, се намира кой да ти ги отнеме. Това заяви в предаването „Делници“ на Телевизия Евроком Даниел Божилов от ПП „Български съюз за директна демокрация“.

„Тази борба по площадите не е истинската борба, защото виждате - тя затихна. За съжаление, моите надежди този модел да се промени са много малки“, допълни той.

Според него множество програми на други партии се припокриват.

„Ние твърдо стоим зад това, че съдебната реформа е крайно наложителна“, категоричен бе Божилов, уточнявайки, че са необходими по-бързи съдебни процеси, които да бъдат лишени от вмешателства. Той подчерта, че това стои в основата на правовата държава.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!