София 22 °C
Велико Търново 25 °C
Пловдив 23 °C
Варна 24 °C
Бургас 26 °C
Начало Новини Предавания На живо

ДЕН 26: Подслушват телефоните на Отровното трио, петима души са обявили гладна стачка (ВИДЕО)

Антиправителствените протести продължават за поредна вечер

ДЕН 26: Подслушват телефоните на Отровното трио, петима души са обявили гладна стачка (ВИДЕО)

Антиправителствените протести продължават за поредна вечер

6 мЕвроком 4773


26-и ден продължават протестите срещу правителството и премиера Бойко Борисов, както и главният прокурор Иван Гешев.

"Навън сме, а те се скриха! Българите по целия свят излязоха в наша подкрепа и още се готвят! Блокадите са в цялата страна. Ден 26", пишат организаторите.

Части от наши разговори не само, че са били записвани и подслушвани, но се появиха и в някои медии. Към нас са предявени обвинения. Службите работят по обвинение, че ние работим срещу устоите на държавата и има съмнение, че ние подготвяме терористични акции, заяви Минеков. „Ние желаем да знаем – отговор от ДАНС, прокуратурата, ДАР, действително ли сме проследявани и подслушвани и каква е причината”, каза още Минеков. Той добави, че чашата преляла и след като техни близки се обаждали да им казват, че са заплашвани с уволнения, проверки и ликвидиране на бизнеси. Това каза проф. Велислав Минеков, който е част от „Отровното трио“, което организира антиправителствените протести пред БГНЕС.

Петима участници в антиправителствения протест, които живеят в палатките на пл. „Независимост“ обявиха гладна стачка. Владимир Генов четвърти ден не яде и дори не пие вода.