София 8 °C София 8°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - предимно облачно Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - разкъсана облачност Варна 13 °C Варна 13°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Десислава Иванчева спешно си търси адвокат

Насрочено й е дело за промяна на мярката за неотклонение днес от 14:00 часа
20 мПравосъдие 556 Златина Петкова

 Подсъдимата за получаване на подкуп бивша кметица на столичния район „Младост“ Десислава Иванчева спешно си търси адвокат.

Причината за това е, че днес от 14:00 часа е насрочено извънредно заседание на съда, в което ще се гледа искането на прокуратурата за промяната на мярката й за неотклонение.

По думите на Иванчева, публикува ни в профила й във Фейсбук, искането е дошло изненадващо и нейните защитници не са могли да реагират, защото са имали други насрочени дела.

Бившата кметица на район „Младост“ твърди, че целта на прокуратурата е гледането на мярката да бъде отложено и така тя да продължи да бъде тормозена.

Иванчева се обръща с призив към всички адвокати в социалните мрежи. Тя моли, ако някой от тях има възможност, да отиде да я представлява днес на делото.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!