София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - разкъсана облачност Пловдив 27 °C Пловдив 27°C - предимно ясно Варна 17 °C Варна 17°C - разкъсана облачност Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно ясно

Деян Петков: Трифонов за нас беше легенда. Аз влязох в тази партия като фен на тези хора (ВИДЕО)

Ще подкрепя кабинет на Асен Василев, каза още той
11 чПолитика 1218

Аз съм от Плевен. Слави Трифонов за нас беше легенда. Аз влязох в тази партия като фен на тези хора. Избягвам да се запознавам с известни хора, защото се разочароваш. Хората чувстват преди да мислят. Слави Трифонов е човек, който може да накара хората да чувстват. За съжаление сега чувстват други неща - разочарование. Това заяви в студиото на "Часът на избора" Деян Петков, независим депутат, отцепил се от Има такъв народ. 

Запознах се с Тошко Йорданов, с Радостин Василев, Виктория Василева, Иво Атанасов, сподели той. 

Ще подкрепя кабинет на Асен Василев. Това е единствената отговорна позиция, която можем да заемем, категоричен е Петков. 

"След поредния ден в Народното събрание, в който виждаш, че твоето мнение няма значение, ние се събрахме с колегите и се запитахме: Докога ще го търпим."

Не бих казал, че има инициатор, бяхме с един и същи тайминг, заяви народният представител. 

Кирил Петков нито е предлагал постове, нито пари, нито е влиял на нашето мнение. Ние му казахме, че не може да разчита на безусловна подкрепа, каза още Петков. 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!