София 19 °C София 19°C - предимно облачно Велико Търново 22 °C Велико Търново 22°C - облачно Пловдив 21 °C Пловдив 21°C - разкъсана облачност Варна 18 °C Варна 18°C - предимно облачно Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно облачно

Дъщерята на разчленената брокерка от Бургас: Иска ми се аз да бях умряла, загубих всичко

"Най вероятно умря заради мен…за да имам аз. Пусти пари"
1 мКрими 1159

Дъщерята на изчезналата Теодора Бахлова, за която се предполага, че е била убита и разчленена, след като вчера бяха открити човешки останки на Бургаските гробища, написа изповед в една от социалните мрежи. Християна Радоева се закани да съди до дупка хората, замесени в бруталното убийство на майка и.

Ето какво написа момичето на страницата си във фейсбук тази сутрин:

"Пиша това през сълзи,последни сили …имам една буца на гърлото и ми се крещи,вика ми се,искам да блъскам и да чупя и отказвам да го повярвам.Снощи се молих това да е кошмар…не знам как намерих думи да кажа на майка,че дъщеря й е разчленена и заровена от най-близкият й приятел. Думата “приятел” за мен придоби друго значение. Обзета съм от гняв,мъка и безумна болка.Иска ми се аз да бях умряла ,защото нямам сили да го преживея…заспах за точно 20 минути и се събудих ,защото пред очите си видях разчлененото тяло на жената,която ме е носила 9 месеца и отдаде живота си за мен…и най вероятно умря , заради мен…за да имам аз. Пусти пари!!! Мразя ги! Загубих всичко….празна съм,съсипана,очернена".

Въпреки мъката си Християна обещава пред себе си, пред майка си и дядо си, които вече са на небето, да има възмездие.

"За хората,които смятат,че ще получа голямо наследство,снощи в разговор с адвоката ми е изготвен документ за отказ! Нямам повече думи и сили …мир на душата ти, мамо! Ти беше всичко за мен! Сега си ангел на небесата!", завършва изповедта си останалото без майка момиче.

В същото време от полицията и прокуратурата в Бургас запазват мълчание до момента. Чака се ДНК експертиза, която да установи дали откритите в гробищата човешки останки - торс и ръце, са на издирваната Теодора Бахлова.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!