София 32 °C София 32°C - ясно небе Велико Търново 33 °C Велико Търново 33°C - предимно ясно Пловдив 36 °C Пловдив 36°C - разкъсана облачност Варна 28 °C Варна 28°C - ясно небе Бургас 29 °C Бургас 29°C - предимно ясно

Елеонора Митрофанова: Харесвам Румен Радев, той е интелигентен и красив

Това заяви руският посланик на посещение във Варна
27 мПолитика 780 Мария Иванова

,,Политиците в България трябва да бъдат повече българоцентрични и да си сътрудничат с Русия, когато имат интерес, както и с Европейския съюз, когато това е изгодно за страната, за да има нормален баланс'', заяви руският посланик Елеонора Митрофанова, на изявление във Варна. 

,,С правителството на Бойко Борисов имахме сложно взаимодействие. Затова може да се съди по проекта за АЕЦ ,,Белене". Надявам се, че в нашите политически и икономически отношения ще присъстват повече прагматизъм и взаимно уважение. Що се отнася до президентските избори - те са тънка работа, и ще работи с този президент, който изберете. Като човек Румен Радев ми харесва - достоен представител България. Той е интелигентен и красив, но най-важното е да се харесва на българите", каза още Митрофанова.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!