София 20 °C София 20°C - предимно облачно Велико Търново 17 °C Велико Търново 17°C - умерен дъжд Пловдив 22 °C Пловдив 22°C - облачно Варна 14 °C Варна 14°C - слаб дъжд Бургас 17 °C Бургас 17°C - умерен дъжд

Ген. Валери Григоров: На предстоящите избори Борисов може да бъде бутнат окончателно

Според разузнавача ГЕРБ са играли деконструктивна роля
6 сПолитика 563 Златина Петкова

“На предстоящите избори Борисов може да бъде бутнат окончателно”, заяви в предаването “Делници” разузнавача генерал Валери Григоров.

Генерал Григоров коментира последното заседание на Народното събрание, като обясни, че ролята на ГЕРБ е била изцяло деструктивна. Той допълни, че реално протестите в тяхна подкрепа са странни, защото те реално протестират срещу самите себе си. Такава беше оценката му и аз недоволството от страна на ВМРО.

Бившият шеф на Гранична полиция взе отношение и по казуса с изграждането на ограда с Турция. Генерал Григоров обясни, че това е мъртво съоръжение, за което обаче са били изхарчени страшно много пари, без санкция на ЕС. Той допълни, че в момента срещу страната ни се води дело в съда в Люксембург по този повод и по всяка вероятност, то нямало да свърши в наша полза.

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!