София 22 °C
Велико Търново 24 °C
Пловдив 24 °C
Варна 23 °C
Бургас 23 °C
Начало Новини Предавания На живо

Граждани алармират за проблеми в системата за невръчени фишове на КАТ

Мъж написа, че е отишъл да си плати невръчен фиш, а по-късно разбрал, че няма такъв

Граждани алармират за проблеми в системата за невръчени фишове на КАТ

Мъж написа, че е отишъл да си плати невръчен фиш, а по-късно разбрал, че няма такъв

40 мVox Populi 675


Граждани алармират за проблеми в системата на КАТ за невръчени фишове. За това писа във Фейсбук един от потърпевшите на грешка в системата.

По думите му като съвестен гражданин, след като разбрал, че има невръчен фиш е отишъл до КАТ, за да му бъде надлежно връчен фиш и съответно да си плати глобата за неизвестно за него нарушение.

След като отишъл в КАТ и си изтеглил номерче и се наредил на опашката с маска на лице. След час чакане стигнал до заветното гише. Оказало се, че "Няма нищо. Системата нещо се е объркала".

"Реших да пробвам новата система на КАТ за проверка за **невръчени** фишове. За моя голяма изненада системата ме информира, че имам такъв.

Затова като един съвестен гражданин отидох до КАТ, за да ми бъде надлежно връчен фиш и съответно да си платя глобата за неизвестно все още за мен нарушение.

На входа на КАТ имаше тълпи от хора. Буквално стотици души. Повечето чакаха за същото като мен - да им бъде връчен фиш или акт. Някои от тях щели да пътуват до Гърция и не искали на границата да ги спрат заради невръчен фиш.

Изтеглих си номерче и се наредих на опашката с маска на лице. След час чакане стигнах до заветното гише. Оказа се, че "Няма нищо. Системата нещо се е объркала". 😁 😂

Пиша това за другите шофьори - да не си губите времето и да не си рискувате здравето излишно."