София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 9 °C Велико Търново 9°C - ясно небе Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 3 °C Варна 3°C - мъгла Бургас 3 °C Бургас 3°C - лека мъгла

Игнат Раденков: Не са напразни думите на Ахмед Доган, че той управлява управляващите (ВИДЕО)

Общественикът от гражданското сдружение "Варна" с ексклузивни разкрития за "златния булевард"
2 мЕвроком 4866

В предаването "ЕвроДикоФ" Сашо Диков разказва за "златния булевард" на Варна, който е отчетен като малко над 3 километра всъщност е 2 километра, а 1 км е отчетен на стойност 54 млн. 

Вследствие на голям и обширен материал от миналата година, месец юни, Спецпрокуратурата се е самосезирала и ми пращат писмо и няколко телефонни разговора дали би помогнал с актуални документи и аргуметни, както и актове, протоколи и съдебни решения.

Това коментира общественикът от гражданското сдружение "Варна" Игнат Раденков. 

"От папката, която ще Ви изпратя, с толкова доказателствени материали, категорично цялото общество ще предобие представа за всичко, което битува. Че мафията си има държава, че държавата ни е като разграден двор. Сега искам и да засегна проблема, който е фрапантен - бул. Васил Левски. Оказва се, че законът нито се спазва, нито се прилага. Вярвайте не са напразни думите на Ахмед Доган, че той управлява управляващите, а ресурсът се разпределя от обрачи на фирми чрез партиите. Всичко това е в действие", коментира Раденков.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!