София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - разкъсана облачност Пловдив 27 °C Пловдив 27°C - предимно ясно Варна 17 °C Варна 17°C - разкъсана облачност Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно ясно

Ицо Хазарта: Новите песни на естрадните изпълнители могат да докарат човек до самоубийство

"Препоръчвам на колегите от "Възраждане" да слушат тези песни по няколко пъти"
47 сОбщество 368

Нека (б.р. естрадните певци) да не ме нападат с това, че моята музика е цинична, защото съм съгласен с това. Не рядко моите песни са такива само че никога не съм ходил да се моля да ги въртят задължително по БНР или по националните медии", обясни депутатът от “Продължаваме промяната”Христо Петров (Ицо Хазарта) по bTV.

"Новите песни на въпросните изпълнители от естрадата, при това, че старите песни са наистина златни, могат до докарат човек до самоубийство. Препоръчвам на колегите от "Възраждане" да слушат тези песни по няколко пъти", добави той.

“Артистът и изпълнителят трябва да са символ на свободния дух. Всички наши зрители знаят, че макар чалгата да е най-слушаната музика в България, най-голямата звезда е Лили Иванова. Тя никога не би си позволила да отиде в канцелария, за да се моли за подобно нещо. Затова билетите ѝ се продават месеци преди концерта. Любо Киров знае, че работата се върши в студиото и на сцената”, подчерта Петров.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!