София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

ИЗ ИНТЕРНЕТ: Борисов по домашна фланелка за 700 долара (СНИМКИ)

Премиерът претърпя операция на менискуса в Софиямед
2 чОбщество 5990

След като в социалната мрежа излязоха снимки на премиера Бойко Борисов, който постъпва за ЯМР в УМБАЛСМ "Пирогов" в София, в социалните мрежи започнаха наблюдения върху това с какво облечен, как изглежда и какъв е езикът на тялото му. Той е заснет от случайни хора в болницата и снимките са публикувани в групата "Видяно в София". Впечатление прави блузата му на известна световна марка.

"Бойко Борисов беше приет за спешна оперативна интервенция в УМБАЛ „Софиямед“. Той бе опериран преди минути по повод на травма на дясното коляно, получена по време на футболен мач, от доц. д-р Антони Георгиев - един от най-добрите травматолози в страната и началник на Клиниката по артроскопска травматология в лечебното заведение", се казва в официална позиция на Софиямед.

„След извършен ядрено-магнитен резонанс в УМБАЛСМ „Н.И.Пирогов" е установена увреда на вътрешния менискус на ставата с дислокация на част от него. Г-н Борисов се възстановява след артроскопската интервенция и ще остане под наблюдение“, коментира доц. Георгиев.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!