София 14 °C София 14°C - предимно облачно Велико Търново 15 °C Велико Търново 15°C - облачно Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - лека мъгла Варна 15 °C Варна 15°C - ясно небе Бургас 12 °C Бургас 12°C - разкъсана облачност

Хиляди хора посрещнаха първите слънчеви лъчи за юли в Бургас

За десети път бургазлии и гостите на града посрещнаха първите лъчи на слънцето на 1 юли
17 дниРазвлечение 361 Николай Парашкевов

Стотици спазиха традицията и прекараха цялата нощ на централния плаж около лагерните огньове в очакване на зората.

6 банди се грижиха за доброто им настроение в часовете преди изгрева на слънцето.

Под звуците на хита на Uriah Heep хора от цялата страна се стекоха на бургаския плаж, за да преживеят заедно емоцията на събитието.

"Това е хубав начин човек да се върне назад и да си спомни за едни хубави времена, когато музиката и  приятелството бяха нещо много важно. Бургас, морето, плажа, добрата организация много помага това да се сбъдне. Носи много приятно усещане за лято, за свобода, за страхотно настроение. Ние сме гости на Бургас и сме впечатлени от организацията, която е направена. Тук е много хубаво", споделиха част от събралите се на плажа.

Както всеки път, Община Бургас обезпечи събитието със спасители, медицинско лице, охрана.

Осигури се и дървен материал за лагерните огньове, които обединиха събралите се на плажа. 

Не бяха малко и смелчаците, които се престрашиха и в първите часове на първи юли влязоха в морето и именно от там дочакаха изгрева.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!