София 11 °C
Велико Търново 12 °C
Пловдив 13 °C
Варна 16 °C
Бургас 18 °C
Начало Новини Предавания На живо

Костадин Костадинов: Говоря с варненци всеки ден

Кандидатът за кмет на Варна от ПП "Възраждане" има ясна програма за развитие

Костадин Костадинов: Говоря с варненци всеки ден

Кандидатът за кмет на Варна от ПП "Възраждане" има ясна програма за развитие

7 месецаИзбори 2019 4 Боряна Райчева


Говоря с хората всеки ден. В тази кампания остава единствено и само класическия способ да разговаряме с хората и дапредтавим нашите решения, но за да можем да ги приложим на практика трябва да ни се доверят и да имаме възможност да управляваме града. Това каза кандидатът за кмет на Варна Костадин Костадинов в студиото на "Делници".

ПП "Възраждане" има конкретна, ясна и точна програма с реални срокове за реализирането на това, което е обещано. Проблемът за тях е, че за да влезе в сила те трябва да има властови лостове и ресурси.

"Проблемът е в това, че хората не вярват, че нещо могат да променят. Това не е така, ако излязат и гласуват ще има промяна. Гласовете на милиони не могат да се откраднат. И това нещо го обясняваме на хората и аз виждам, че те започват да го осъзнават", обясни Костадинов.

На въпрос на водещия Николай Колев, дали е вярно, че управляващите могат да загубят голяма част от общините на местните избори, Костадинов коментира, че дори могат да загубят и София. "Правителството с неговите последователи са затънали в самодоволство", каза още лидерът на ПП "Възраждане".

"Варна е граничен град, защото се намира на източната граница, но аз нямам проблем да управлявам града, независимо от военно положение или не. Аз съм бил в казарма, произведен съм в ефрейтор във ВВС и съм полагал клетва пред знамето на Република България", увери той.