София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 3 °C Велико Търново 3°C - облачно Пловдив 4 °C Пловдив 4°C - мараня Варна 6 °C Варна 6°C - ясно небе Бургас 7 °C Бургас 7°C - предимно облачно

Костадинов: Желаем цялата власт

"Подкрепата за подписката расте не с дни, а с часове", коментира Костадинов

26 сПолитика 429

"Подкрепата за подписката расте не с дни, а с часове. Аз самият съм изненадан от това какъв огромен интерес има, защото имахме голямо притеснение от това, че правим подписката по средата на зимата", заяви пред журналисти председателят на "Възраждане" Костадин Костадинов.

153 000 са събраните подписи до момента, информира Костадинов.

"Това е нещо, което върви като общонародно дело. Народът ни в момента израства пред очите ни. Хората все повече искат да имат възможността да се чуе техният глас", допълни той. 

Около 50 000 подписа е темпото на събиране на подписите по негови сметки.

"Ние не желаем парцел от властта, а цялата власт. Защото България има нужда от преосноваване, а това не става с едно и половина министерства или със зам.-областни управители. Това не е политика, а грозен битпазар. И поради това българските граждани дадоха своята оценка негласувайки", категоричен е Костадинов.

Той обясни още, че партията му ще се яви сама на изборите и няма да влиза в коалиции, а основната цел на "Възраждане" е да накарат хората да гласуват.