София 10 °C
Велико Търново 8 °C
Пловдив 12 °C
Варна 9 °C
Бургас 13 °C
Начало Новини Предавания На живо

КОВИД-ПОТРЕС

Коментар на Елена Гунчева
6 сVox Populi 820

"Мислителите" от Областния щаб в Пловдив решили да се спрат плановите операции и прием в болниците. Така, де, ако ще се мре яко, само от ковида да е, няма сърдечноболни, няма бъбречноболни, няма диабет, няма язви....всичко е коронясано по актуалната клиична пътека. На това му се казва отказ от здравеопазване. Което е право на гражданина. Още повече, ако си е плащал здравните осигуровки. Значи, той ще плаща всеки месец, ама държавата ще решава, че може да му отказва лечение, защото на нЕкои дебили им е хрумнало нещо!
Още по-голям потрес е изискването непълнолетните да ходят в мол-а само придржени от възрастен! Ама вие сериозно ли, бре? Тоест, възрастният ще пази дятето от вируса с тояга вероятно!? Или пък вирусът се плаши от непълнолетен с придружител? Моята логика, че двама човека правят повече тълпа в магазина и няма никакво разумно обяснение защо трябва непълнолетния да е придружен, явно няма никакъв смисъл. Така са решили сервитьорката и сервитьора и така и ще бъде! Ние да си мислим, като сме избрали дебили!
Особено ме изумява вечерния час. Явно ковидясването става като при вампирите само нощем, през деня не може да се прихване. Затова - марш по леглата с лека нощ, деца! Ама, ха! По кръчми и барове ще ходите! Съберете се по къщите, жулете рИкия и туршия и бъдете здрави!
Елена Гунчева