София 14 °C София 14°C - предимно облачно Велико Търново 15 °C Велико Търново 15°C - облачно Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - лека мъгла Варна 15 °C Варна 15°C - ясно небе Бургас 12 °C Бургас 12°C - разкъсана облачност

КЪДЕ Е ПЕТКО СЕРТОВ?

Все още никой не знае
7 годиниКрими 54 Боряна Райчева

 

Бившият председател на ДАНС Петко Сертов вече е обявен за издирване и в рамките на Шенгенската информационна система. Същевременно търсенето му продължава и у нас, съобщава БНР.
Вече единадесети ден няма информация за това къде е Петко Сертов. Той обаче стана повод и за среща при главния прокурор Сотир Цацаров между него, главния секретар на МВР Светлозар Лазаров и директора на СДВР Младен Маринов. От МВР не изключват нито една версия за изчезването на Петко Сертов.
Засега най-вероятната версия за местоположението на Сертов е, че той е в Гърция, тъй като автомобилът, с който се е движел е засечен на границата. Въпреки това и до днес няма доказателства, че Сертов е бил в автомобила. Последно бившият шеф на ДАНС е видян на Самуиловата крепост, където, според служителка там, е бил с още някой.
Със случая освен СДВР се занимава и Дирекция "Издирване" в Криминална полиция. ДАНС също подпомага издирването.

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!