София 19 °C София 19°C - предимно облачно Велико Търново 22 °C Велико Търново 22°C - облачно Пловдив 21 °C Пловдив 21°C - разкъсана облачност Варна 18 °C Варна 18°C - предимно облачно Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно облачно

Люлинчанин нападна с нож жена си: „Ще ти нарежа лицето на парчета“

Мъжът е задържан
7 мКрими 393

Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура е образувано и се води досъдебно производство срещу мъж, заканил се с убийство и причинил средна телесна повреда.

На 17.08.2021 г. около 21.30 часа в гр. София, ж.к. "Люлин", обвиняемият Б.Г. се заканил с убийство на К.Д. с думите: „Ще ти нарежа лицето на парчета“, държейки кухненски нож в ръката си, с който причинил на К.Д. средна телесна повреда, като го забил в левия й крак.

В хода на разследването са събрани доказателства, че деянието е извършено от Б.Г., на 32 години. Изготвено е постановление за привличането му към наказателна отговорност и му е повдигнато обвинение за извършено престъпление по чл. 144, ал.3, вр. ал.1 от НК и чл. 129, ал.2, вр. ал.1 от НК.

Предвид високата обществена опасност на деянието и дееца, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на обвиняемия за срок до 72 часа.

Предстои утре, 20.08.2021 г., да бъде внесено искане в съда за разглеждане на делото за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!