София 11 °C
Велико Търново 12 °C
Пловдив 13 °C
Варна 16 °C
Бургас 18 °C
Начало Новини Предавания На живо

Манолова обещава: Без корупция и без клиентелизъм

На среща с левите партии

Манолова обещава: Без корупция и без клиентелизъм

На среща с левите партии

8 месецаПолитика 4 Боряна Райчева


Ще вложа цялата си енергия за промяна в управлението на София. Имам воля, имам енергия и план за това. Имам програма, която резултат от срещите ми с гражданските организации. Това заяви кандидатът за столичен кмет Мая Манолова при среща с левите партии, които я подкрепят.

Като граждански кандидат пиша своята програма за управление с гражданите на София, но също така за мен са важни и идеите на партиите, коите ме подкрепят, защото по тяхно уверение те също идват от гражданите, поясни тя.

,,Вече проведохме среща в подобен формат с десните партии, които подкрепят моята кандидатура. Програмата, която ще представя, е резултат от взаимодействието с гражданските структури и организации, но и с основни акценти, които са залегнали в програмите на партиите от левия и десния", допълни Манолова.

Манолова е категорична, че при победа на изборите ще промени модела на управление на столицата. ,,Без корупция и без клиентелизъм - за това е нужна подкрепата на всеки софиянец на всяка партия'', подчерта тя.