София 7 °C София 7°C - разкъсана облачност Велико Търново 7 °C Велико Търново 7°C - предимно ясно Пловдив 9 °C Пловдив 9°C - предимно облачно Варна 9 °C Варна 9°C - предимно облачно Бургас 10 °C Бургас 10°C - предимно ясно

Марияна Николова: МВР ще охранява машините за изборите

Вицепремиерът и министър на туризма призова към законосъобразен и честен вот
6 сПолитика 463 Златина Петкова

“МВР ще охранява машините за изборите, като от вчера те са под тяхно наблюдение вече”, заяви пред БНТ вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова, на която е поверено да организира подготовката за предстоящите парламентарни избори.

По думите на Николова, основната й цел ще бъде да осигури законосъобразен, безпристрастен и честен вот, за да няма никакво съмнение у избирателя, че се случва някаква манипулация.

“За това нещо аз ще бъда безкомпромисна”, категорична беше Николова и допълни, че няма да коментира спекулациите по отношение на това, че изборите няма да са честни. 

Николова коментира и защо тя  е била избрана да отговаря за изборите, като обясни, че това е било решение на министър-председателя, а тя можела само да се постарае да свърши това, което й възложено по отношение на организацията.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!