София 10 °C
Велико Търново 8 °C
Пловдив 12 °C
Варна 9 °C
Бургас 13 °C
Начало Новини Предавания На живо

Марков: България е единствената реално богата страна в ЕС , разберете го някак! И се събудете...

Коментар на експерта по национална сигурност във фейсбук
7 сVox Populi 4673

Едно от най-гнусните внушения, които направиха политици, журналисти и широк кръг публични лица е, че всички качествени решения и добри практики идват от Европа. Пълни глупости!
Онзи пробит алкохолик /ишиаса/, например, на всичко отгоре и тежко корумпиран ли ще ни оправи!? С какво беше по-различен този изкуствено овластен малоумник или който друг посочите европейски бюрократ, от нашите добре познати боклуци, които ни ограбват не от вчера? С нищо.
-------------------------------------------------------------
Възпитават се поколения, които да чакат пари от Брюксел!!! Няма такъм срам и национално падение. Ние просяци ли сме- вода ли нямаме, земя или ресурси? Какво ни липсва? Всичко си имаме, но от нашият огромен потенциал и ресурси се възползват лукави престъпници - наши и европейски! В пълно противоречие дори с действащото законодателство! Безнаказано. И самите европейци стават престъпници, когато стъпят в бандитската ни държава. А тя е такава също не от вчера и не случайно се поддържа такава!
-------------------------------------------------------------
Не ми трябват европейските им скапани фондове, нито лихварските им системи, нито федералните им проекти за светло бъдеще. Докато самата Европа генерира корупция и разпад на човешката същност - от там не искам нищо. Нищо! Защото зная, че единственото, което реално ще получа са презрение, държавни дългове за много поколения напред и нито едно разумно решение за национално благоденствие. За разлика от тяхната лумпенизирана сбирщина.
И онези нашите другари от миналото работеха с мутрите и с престъпниците, но както виждате вече 30 години и европейците работят с най-престъпните същества в България и ги легитимират като припознати техни престъпни пажове и назначени за "политици", недосегаеми от никакъв закон.
Това е разделителна линия, която аз няма да прекрача!
България е единствената реално богата страна в ЕС , разберете го някак! И се събудете...