София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 9 °C Велико Търново 9°C - ясно небе Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 3 °C Варна 3°C - мъгла Бургас 3 °C Бургас 3°C - лека мъгла

Марков: Левски е нужен само за почистване на гузната съвест на днешните и минали отрепки с власт

Коментар на експерта по национална сигурност Николай Марков във Фейсбук
35 сVox Populi 451

Честно казано никога не съм могъл да си обясня каква е тази национална мъка по Левски всяка година. Пред това свято име всеки истински българин трябва да се срамува, а не да се гордее! Много да се срамува. Причините са твърде много, но факта, че всички роднини на Левски, останали живи след Освобождението, са погинали в свободна България в страшна мизерия и бедност е безспорен. Голям е личния ми срам от нашите тогавашни народни представители, които стигат и се забиват под политическото дъно при обсъждането и действията предприети относно молбата на роднините на апостола за парична помощ. Онези  безочливи и нагли депутати са не по-различни от нашите днес, на които финансовите облаги от властта се увеличават редовно, но самите те държат в мизерия целия български народ. И рано или късно ще си платят за тази масова смърт, както са си платили и всички онези, които са обсъждали Левски с недостойните си и мръсни уста тогава. Всеки си плаща цената по един или друг начин и нека знаят, че този съд е на земята, не на небето. Както и да си чувстват защитени днес!
-------------------------------------------------------------------------
Апостълът на свободата Левски щеше да бъде най-излишния човек между нас, ако беше жив. Той нямаше да се поколебае да прави всичко онова, което е вършил, все в името на народа. И съм убеден, че ако има сила, която да го върне, дори за малко, в България нямаше да остане жив нито един държавник или политик. С техните фондации на името на жените си чрез които осъществяват и озаконяват корупционните си дела или чрез други технологии за кражба на държавна пара, всички щяха да завършат, както завършваха предателите в онези тъмни революционни времена. А смъртта им беше жестока. 
-----------------------------------------------------------------------
Левски е нужен само за почистване на гузната съвест на днешните и минали отрепки с власт. Неговия образ виси на портрети по стените им, но всички те знаят, че ако е жив, той щеше да бъде техния съдия и палач. И присъдите им щяха да идват бързо. Държавните ни мъже никога не са имали нещо общо с Левски и не могат да имат, защото са лицемери, подлеци и крадци. Нищо повече.
Прощавай, Дяконе.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!