София 4 °C
Велико Търново 3 °C
Пловдив 10 °C
Варна 10 °C
Бургас 13 °C
Начало Новини Предавания На живо

Методи Лалов: Харизанов е един от щатните говорители на мутрата Бойко Борисов

Коментар във Фейсбук
10 сЕвроком 2584

Харизанов е един от щатните говорители на мутрата Бойко Борисов, който почти всяка седмица лее проправителствена пропаганда от ефира на обществената телевизия, ръководена от човека на Пеевски Емил Кошлуков. Осъжданият за изнудване (вече реабилитиран) Харизанов прави това под благовидното прикритие на политически анализатор, какъвто не е, който понякога дори критикува управляващите. И за съжаление в тази си роля успява да заблуди немалка част от хората и да им внуши задкулисни послания. Затова е и толкова скъп за Борисов и Пеевски.
Ще продължа да говоря в прав текст това, което мисля, да излагам фактите, такива каквито са и да наричам нещата с точните им имена, независимо дали това се харесва или не на някого. Влязох в политиката, за да се боря за истината, а не за да пренебрегвам обществения интерес в полза на едни или други цели, включително партийни. Партиите са инструмент на политиката, а политиката е за хората.
Що се отнася до Манолова, продължавам да считам, че нейната политическа дейност досега е изключително вредна за обществото ни и продължавам да съм изключително скептичен, че тя може да донесе каквото и да е положителна обществена промяна. Заставам зад всичко, което съм казал за нея досега.
 
Методи Лалов