София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 9 °C Велико Търново 9°C - ясно небе Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 3 °C Варна 3°C - мъгла Бургас 3 °C Бургас 3°C - лека мъгла

Николай Марков: Борисов не може да бъде победен в честна предизборна игра (ВИДЕО)

Експертът по национална сигурност с коментар в ефира на "Делници"
пропускане
34 мЕвроком 3672

Не може да има честна предизборна кампания в България, от 30 години не е имало такава. В честна предизборна кампания Бойко Борисов не може да бъде победен, в нечестна може би. Трябва и там да има хора, които да владеят тези неща, но не виждам такива играчи. Това коментира експертът по национална сигурност Николай Марков в ефира на "Делници".

"Борисов не е победил съперниците си с честни игри, нито държи властта си с честни игри. Един император се сменя от друг император. Никога робът не е ставал император просто така, защото му се иска да е на власт", допълни той. 

"Правилният път за мен е този, който прави българите по-богати, по-щастливи и по-здрави, при това рязко. Никой обаче не предлага такова решение, а и мисля, че на предстоящите избори няма да се появи такова решение. Българските граждани са вече като мишлета пред задкулисието в страната", каза още Марков.

По думите му се отдалечаваме от демократичния процес с голяма скорост. "Играта, в която участва средният българин е ЦСКА-Левски", коментира той.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!