София 10 °C София 10°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - разкъсана облачност Пловдив 12 °C Пловдив 12°C - разкъсана облачност Варна 12 °C Варна 12°C - предимно ясно Бургас 11 °C Бургас 11°C - разкъсана облачност

Николай Марков: Нашите пари идват от Германия и от тях зависи и валутата ни

Според експерта по национална сигурност Меркел преследва стратегическат си цел
5 сОбщество 671 Златина Петкова

“Нашите пари идват от Германия и от тях зависи и валутата ни”, заяви в предаването “делници” експертът по национална сигурност Николай Марков. 

Марков посочи още, че Ангела Меркел е добър политически играч, който може да губи малките битки, но неотклонно следва стратегическата си цел.

Според експерта в света ще бъде наложен нов ред. Той изтъкна, че това по всяка вероятност няма да се случи с война, защото нито Европа, нито САЩ не били готови. Още по-малка била нашата готовност в тази посока.

Марков обясни и че жалкото било, че нашите политици не били държавници и нямало да разберат какво се случва в света. Той изтъкна, че в бандитските държави населението винаги било бедно,за това призова да добием самочувствие и да се изправим срещу политиците, които ни лъжат.Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!