София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 9 °C Велико Търново 9°C - ясно небе Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 3 °C Варна 3°C - мъгла Бургас 3 °C Бургас 3°C - лека мъгла

Николай Марков: Предлагам ви да надникнем в мозъците на Радев и Борисов

Коментар на експерта по национална сигурност Николай Марков във Фейсбук
9 сVox Populi 943

Предлагам ви да надникнем в мозъците на Радев и Борисов, отвъд значението на отделните думи, изречени относно ареста на Навални. Вие сами преценете кой кой е в цялата тази игра:
Борисов: "Радев да каже позицията си за Навални, няма да му се карат толкова."
Радев: "Борисов не се трогна нито за битите български протестиращи и журналисти, нито за отравянето на Емилиян Гебрев и други български граждани. В Европарламента се прочу със заканата “да изгори” Елена Йончева, както сам се изразява в записа, а в европейската преса с това, че праща в турските затвори хора, потърсили убежище в Европа."
От горните абзаци става ясно, че има конкретен субект, който има санкция да размаха пръст на българския президент и премиера на страната знае кой точно е този субект. Това от своя страна означава, че Радев няма свободна воля в качеството си на държавен глава и има преки зависимости, които са ясни на българското правителство. Нали не греша?
Отделно от това, споменатите от президента субекти Гебрев и турските граждани, които бяха върнати на Ердоган с негласно решение на Борисов, бяха открито защитени от всички световни лидери, които днес настояват за освобождаването на Навални. Всички знаете кои са тези лидери. Така излиза, че именно Борисов е човека на Путин и Ердоган в България с когото са избрали да работят и срещу който е насочено острието на президентското копие. Като еманация на президентска мисъл е потвърждаването пред света от страна на Радев, че Гебрев и "други български граждани" са били наистина отровени от Владимир Путин. Пак нямам грешка в изводите си дотук, нали?
Кое тогава е истинското лице на държавника Радев?

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!