София 11 °C
Велико Търново 12 °C
Пловдив 13 °C
Варна 16 °C
Бургас 18 °C
Начало Новини Предавания На живо

Нобрега да Лус: През 2021г. ще има терористична атака срещу български политик

Бразилският ясновидец на посещение в България, носи важна информация

Нобрега да Лус: През 2021г. ще има терористична атака срещу български политик

Бразилският ясновидец на посещение в България, носи важна информация

11 месецаОбщество 26 Боряна Райчева


"Един от мотивите, с които идвам е да донеса важна информация. Има още много терористични атаки, които предстоят за Европа. През 2021 г. може да се осъществи атентат срещу наш политик в София. Ще гръмне бомба, но ще има и престрелка, поради което ще има много пострадали. „По целия свят има много терористични клетки. Във Франция и Германия ще има атаки през август тази година. Във Великобритания и САЩ пък има планове". Това каза в предаването "Делници" пророкът Жуселино Нобрега да Лус.

Бразилският ясновидец е в България за първи път по покана на Кармен Лазарова. Тя обяснява поканата на Жуселино като акт, от който имаме нужда, защото чрез неговите пророчески способности можем да се предпазим от много неща.

Жуселино Нобрега да Лус Така той е предрекъл аварията в Чернобил, както и пожарът в Нотр Дам и много други събития. В ефира на Евроком той обясни, че виденията му идват чрез съня, става проекция на съзнанието му с математически формули от древен Египет, тогава се уточняват вероятните дати, на които ще се случи вероятното събитие.

На 6 април 2017-а той изпраща писмо до Петров с предупреждение какво ще се случи година по-късно, като дори посочва точните координати на маршрута му.

„На Шиша Пангма е много трудно да се оцелее и за вас, като човек с диабет и прекаран рак, ще бъде много трудно всичко да завърши успешно, ако отидете и на 3-ти март 2018 г. - може да пострадате от лошото време и да стане нещастен случай с вас. При вашето спасяване планинските катерачи ще открият само някои „подозрителни предмети“ близо до Камп 3 на височина около 7300 м, които ще се окажат камъни и скали.

Ще се загубите между 7350 до 7620 м и тялото ви ще остане на планината Шиша Пангма в някаква пещера наблизо“, гласи част от писмото.

Той предрича, че скоро в България ще има големи климатични промени. Той показа на картата на България, на която отбелязал най-засегнатите зони на наводнения с червени стрелки. Сребърните стрелки показват риск, а златните - сигурност.

На въпрос на водещия Николай Колев: "Защо не пазим планетата, а я унищожаваме?", той отговори: "Хората не разбират, че когато отрежем едно дърво не е само кислорода, който спираме, защото дървото е филтър към нас, там където има дървета живеят вируси, бактерии, които не са лоши за хората, а когато отрежем дървото те мутират и стават опасни за човека".