София 30 °C
Велико Търново 31 °C
Пловдив 33 °C
Варна 26 °C
Бургас 26 °C
Начало Новини Предавания На живо

Партията на Бареков – член на фамилията на консерваторите

Евродепутатът се завръща на екран с предаване без цензура

Партията на Бареков – член на фамилията на консерваторите

Евродепутатът се завръща на екран с предаване без цензура

2 годиниПолитика 23 Боряна Райчева


Партия “България без цензура” - Презареди България вече официално е включена в Програмата на Европейските Консерватори като новоприет член на Алианса заедно с партия Алтернатива за Германия - LKR. Молбите на двете партии за членство са връчени преди 2 години в Прага, съобщиха от пресцентъра на ПП „Презареди България“.

“Официално приемът на първата и единствена българска консервативна партия е следващата седмица на Срещата на АКРЕ в Баку, Азербайджан. Поради някаква причина втората партия- кандидат от България ВМРО е отпаднала от програмата. Но ние им пожелаваме успех за по-нататък. Вече въпросът “Коя партия представлява консервативните политически ценности в България е решен и легитимиран международно”! Само ББЦ Презареди България е член на фамилията на консерваторите заедно Британската консервативна партия, Републиканската партия на САЩ и полската “Право и справедливост”, които сега са управляващи партии в своите държави. Ще имам честта да произнеса политическа реч, посветена на бъдещето пред консерватизма в света и в България пред престижния международен форум”, съобщи евродепутатът Николай Бареков.

Той обяви, че предстои и завръщането му на екран. Бареков ще можем да гледаме в сутрешния часови пояс с предаване без цензура. “Време е да се появи алтернатива на модерната напоследък баджак журналистика.Очаквайте “Бареков и Байрактаров - без цензура” всяка събота от 9 часа. Откога и къде ще съобщим утре!”, каза още евродепутатът.