София 14 °C София 14°C - предимно облачно Велико Търново 15 °C Велико Търново 15°C - облачно Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - лека мъгла Варна 15 °C Варна 15°C - ясно небе Бургас 12 °C Бургас 12°C - разкъсана облачност

ПО 200 ЛВ. И ТАБЛЕТИ ПОЛУЧИХА ДЕЦАТА НА ЗАГИНАЛИТЕ ВОЕННИ

НИКОЛАЙ НЕНЧЕВ: ДЕЦАТА МОГАТ ДА РАЗЧИТАТ НА НАС
7 годиниОбщество 27 Боряна Райчева

По 200 лв. и таблети получиха децата на загиналите при изпълнение на служебния дълг военни. На официална среща в Централния военен клуб министърът на отбраната Николай Нанчев разговаря със семействата на загиналита военни, като помоли медиите да се оттеглят от срещата, защото според него няма нужда от показност.

Ненчев заяви, че миналата седмица е внесъл предложение относно промяна в наредбата за военно-почивното дело в частта за военноинвалидите, с която те могат да използват военните почивни станции повече от веднъж в годината за рехабилитация. Въпросът беше повдигнат и от една от майките, които присъстваха на срещата. Министърът на отбраната посочи, че децата на военните и служителите, загинали по време на изпълнението на служебният си дълг, винаги могат да се обръщат за подкрепа към Министерството на отбраната.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!