София 5 °C София 5°C - облачно Велико Търново 3 °C Велико Търново 3°C - облачно Пловдив 7 °C Пловдив 7°C - облачно Варна 5 °C Варна 5°C - облачно Бургас 7 °C Бургас 7°C - предимно облачно

По повод празничния ден зелената зона в Стара Загора е безплатна

Таксуването ще бъде възобновено на 23 септември

3 сОбщество 197 Кристияна Стефанова

По повод празничния 22 септември – Ден на независимостта на България, старозагорците и гостите на града ще паркират в зелена зона без заплащане. Това съобщиха от пресцентъра на местната администрация.

Таксуването ще бъде възобновено на 23 септември, петък, с работното време от 8:00 до 18:00 часа.

Стара Загора ще отбележи 114 години от обявяване на българската независимост с полагане на венци и цветя пред Паметника на загиналите във войните старозагорци. Ритуалът ще започне в 10:30 часа в парк „Александър Стамболийски“ (Алана).

От 11:00 часа на мястото ще започне празничен концерт на творчески формации към Народно читалище „Св. Климент Охридски 1858“. В 11.30 часа, на площада пред Община Стара Загора ще се изявят танцовите формации на Народно читалище „Настроение 2017“.

От общинската администрация отправят покана към старозагорци да се включат в тържествения общоградски ритуал и да се преклонят пред паметта на загиналите за свободата и независимостта на България. Организатори на тържествата са Община Стара Загора и Втора Тунджанска механизирана бригада.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!