София 4 °C
Велико Търново 3 °C
Пловдив 10 °C
Варна 10 °C
Бургас 13 °C
Начало Новини Предавания На живо

Поддръжници на Тръмп излизат на протест пред посолството на САЩ у нас

от 11 до 13 ч.
2 мПолитика 428 Мирослав Митков

Поддръжници на действащия американски президент Доналд Тръмп излизат на протест пред посолството на САЩ у нас утре.

"Каним всички свободни медии и граждани на република България, подкрепящи каузата на свободните и честни избори по целия свят на мирен апел на 6 януари 2021 г. от 11 до 13 ч. пред посолството на САЩ в София на ул. „Козяк“ № 16.

Бихме искали да напомним, че през четирите години на президентството си Тръмп не е изпращал американски военни части в който и да е регион по света, и направи повече за завръщането на американските войници у дома дори от предшественика си, носителя на Нобелова награда за мир Барак Обама. Също така през цялото управление на президента Тръмп, срещу него бяха водени непрестанни медиини и политически кампании на оклеветяване, всички от които бяха впоследствие опровергавани. Той единствен има самочувствието да застане твърдо срещу амбициите за глобално господство от страна на несвободния китайски режим.

Нека покажем съпричастност към всички онези хора, които ще излязат на големия митинг във Вашигтон на същата дата, само няколко часа по-късно", пишат до медиите организаторите.