София 10 °C София 10°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - разкъсана облачност Пловдив 12 °C Пловдив 12°C - разкъсана облачност Варна 12 °C Варна 12°C - предимно ясно Бургас 11 °C Бургас 11°C - разкъсана облачност

Проф. Григор Горчев: Премиерът ме покани лично да съм водач на листа

Експертът оглави листата на ГЕРБ в Плевен
1 мПолитика 501 Мирослав Митков

"Премиерът ме покани лично да съм водач на листа". Това заяви пред БНР проф. Григор Горчев - почетен ректор на Медицинския университет и пионер на роботизираната хирургия.

"Смятам, че е дошъл моментът, в който да дам нещо на обществеността в сферата на здравеопазването и в образованието", допълни още той.

"В листата са хора с доказан опит и общественици. Това са хора, които са мотивирани да донесат нещо на обществото. Дойде време да се работи по различен начин", категоричен бе специалистът в онкомедицината.

Проф. Григор Горчев оглави листата на ГЕРБ в Плевен. Експертът призна, че няма да остави пациентите си и те ще бъдат приоритет за него. 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!