София 10 °C София 10°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - разкъсана облачност Пловдив 12 °C Пловдив 12°C - разкъсана облачност Варна 12 °C Варна 12°C - предимно ясно Бургас 11 °C Бургас 11°C - разкъсана облачност

Проф. Минеков: Основната голяма опасност за Борисов е президентът (ВИДЕО)

Скулпторът с коментар в ефира на "ЕвроДикоФ"
27 мПолитика 3223

Започва друго летоброене, това беше краят, от понеделник започва началото на края и ще задраскваме в календара дните, които остават, а те не са много. Малко остана - това няма да се повтори. Това управление с цялата си корупция и престъпност повече няма да го има. Те надминаха всички, такова управление не сме имали досега, това нещо беше недостижимо. Това коментира скулпторът проф. Велислав Минеков в ефира на "ЕвроДикоФ". 

"Честито! От понеделник започваме да мислим по другояче, да действаме по другояче, ще се завърне свободният глас, вероятно твоите колеги от различните медии ще свалят това срамно 111-то число по свобода", каза още Минеков. 

"Възможно е това правителство да има малка преднина, но няма значение, сбогом. Има опасности, първата и основна голяма опасност за т.нар. падишах е президентът. Това се вижда отвсякъде, както и от твоите колеги в медиите. Вчера президентът имаше изявление към нацията и когато това се случва, това е първата новина във всичко телевизионни емисии", коментира скулпторът.

"Управляващите ще направят всичко възможно, за да не се случи служебно правителство на Радев. Ако до вчера основен враг му беше Христо Комарницки, то днес е ясно кой заема това пространство. Ще има опити за правителство, ще има опити агонията да продължи. Най-бързият край ще бъде, ако той се появи като премиер. Тогава изчезва завинаги, ще има експерименти, ще има експертно правителство. Който се докосне до Борисов, той ще изгори. Ако Корнелия Нинова се докосне до Борисов, от партията й няма да остане и следа. Около 20 депутати ще са съгласни с това решение", каза още проф. Минеков.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!