София 10 °C София 10°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - разкъсана облачност Пловдив 12 °C Пловдив 12°C - разкъсана облачност Варна 12 °C Варна 12°C - предимно ясно Бургас 11 °C Бургас 11°C - разкъсана облачност

„Републиканци за България“ стартират кампанията си с маратон на Гребната база в Пловдив

В него ще се включат всички кандидати за народни представители от района

ПП „Републиканци за България“ дава старт на предизборната си кампания днес  в Пловдив с маратон на емблематичната за града Гребна база. Събитието ще се проведе в от 15:00 часа, съобщават от пресцентъра на формацията.

Председателят на партията - Цветан Цветанов и водачът на листата за града - доц. Христо Димитров ще открият кампанията с кратка реч. Ще бъдат представени и кандидатите за народни представители на „Републиканци за България“ от град Пловдив. Всеки един от тях ще вземе участие и в организирания маратон.

“Републиканци за България” си поставя осъзнатата цел да бъде партия не за един мандат, а за поколения напред. Политиците влизат в състезание за добри идеи, политики и правила”, заявяват още от партията.Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!