София 23 °C София 23°C - предимно облачно Велико Търново 19 °C Велико Търново 19°C - умерен дъжд Пловдив 25 °C Пловдив 25°C - предимно ясно Варна 24 °C Варна 24°C - разкъсана облачност Бургас 22 °C Бургас 22°C - предимно облачно

Рокади сред лидерите на ГЕРБ преди парламентарния вот

Георги Кръстев е новият областен координатор на ГЕРБ-Русе

Георги Кръстев бе представен официално като областен координатор на ГЕРБ-Русе снощи. Това се случи в присъствието на Деница Сачева – член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и на досегашния областен координатор на партията в Русе Пламен Нунев. С членове на ГЕРБ в дунавския град се срещнаха още Красен Кралев, Алисе Муртезова и Десислава Атанасова.  

Деница Сачева обяви, че водач на листата отново ще бъде Красен Кралев, на второ място в листата на ГЕРБ ще е Алисе Муртезова, а на трето място ще бъде Десислава Атанасова. За председател на предизборния щаб на ГЕРБ е избран Валентин Колев, а негови заместници ще са Емил Милушев и Бедрос Пехливанян. В щаба влиза и новият областен координатор Георги Кръстев. 

„Това е голяма отговорност, която осъзнавам. Благодаря на Изпълнителната комисия и на господин Нунев, за мен той е човек с безценен опит", заяви Георги Кръстев по време на срещата. Новият областен координатор на ГЕРБ в Русе се обърна към присъстващите с призив за обединение и позитивна кампания. Георги Кръстев благодари на Бойко Борисов за огромното доверие, което му се гласува.

Пред членовете на ГЕРБ Пламен Нунев припомни, че след загубите на парламентарните и на местните избори в Русе е взел решение да се оттегли от поста областен координатор на партията. „Хора с бели коси като нас трябва да направят крачка назад и да дадат път на млади хора, какъвто е новият областен координатор Георги Кръстев. Съветът ми към него е да се учи от хората с опит и да бъде екипен играч", заяви Пламен Нунев. Той благодари на всички, с които е работил от началото на 2006 година до момента, както и за безрезервната подкрепа, която е усещал през годините. 

По думите на Деница Сачева, срещу ГЕРБ има сериозен фронт и се води безпрецедентна компроматна война. „Чрез широко обединение от хора, които гледат в една посока, ще се представим сериозно на следващите парламентарни избори. Всички заедно ще направим ГЕРБ по-силен. Това е голямата ни кауза и надежда за над 800 000 българи, за да може партията отново да бъде първа политическа сила и да излъчи стабилно управление", каза още тя. 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!