София 10 °C София 10°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - разкъсана облачност Пловдив 12 °C Пловдив 12°C - разкъсана облачност Варна 12 °C Варна 12°C - предимно ясно Бургас 11 °C Бургас 11°C - разкъсана облачност

Румен Христов: Предричаха, че СДС ще изчезне от сцената, достойно се завръщаме в парламента

Коментар на председателя
56 сПолитика 3605

Уважаеми членове и симпатизанти на СДС, благодаря ви от сърце за подкрепата и мобилизацията на изборите! Вие за пореден път показахте, че СДС е не само силна емоция, а жива партия, с дух и хора, които й вярват! Десетки хиляди гласуваха преференциално за кандидатите на СДС в листите на ГЕРБ-СДС , което е достоен принос на синята партия за победата на нашата коалиция. Това се казва в отворено писмо от председателя на СДС Румен Христов, изпратено от пресцентъра на партията.

"Този резултат показа, че седесарите стоят твърдо зад идеите и каузите на нашата партия.С вота си вие подкрепихте Истинското дясно! Подкрепихте европейския път на България! Подкрепихте новата кауза на СДС: българите - европейски граждани с европейски доходи! Подкрепихте по-малко намеса на държавата в бизнеса, по-ниски данъци и по-високи доходи и пенсии!", изтъква той.

"Вие, нашите членове и симпатизанти, сте тези, които повярвахте, че СДС може да се възроди след оставането й извън парламента през 2017 година и последвалите трусове в партията. Тогава ни предричаха, че ще изчезнем от политическата сцена, но когато станах председател Ви обещах, че това не само няма да се случи, а ще работя неуморно за възстановяването на партията и достойното ѝ връщане в парламента", подчертава Румен Христов.

"Ето, че го постигнахме! С Вашата помощ и подкрепа! Ще оправдаем доверието ви и ще вървим по пътя, който ви обещахме! Благодаря ви, приятели!", допълва председателят на СДС.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!