София 7 °C София 7°C - разкъсана облачност Велико Търново 7 °C Велико Търново 7°C - предимно ясно Пловдив 9 °C Пловдив 9°C - предимно облачно Варна 9 °C Варна 9°C - предимно облачно Бургас 10 °C Бургас 10°C - предимно ясно

Румен Петков: Борисов фалира НЕК, за да си купува спокойствие от САЩ

"Изграждането на газопровода се забави с една година, както всичко, до което се допре Борисов", коментира лидерът на АБВ
1 мПолитика 358 Боян Марков

"Убийствено за газовата ни сигурност е събитието, че всъщност от т.нар. "Балкански поток" единственият потребител в България е "Булгаргаз"." Това заяви лидерът на ПП АБВ Румен Петков.

"Изграждането на газопровода се забави с една година, както всичко, до което се допре Борисов. Газът влиза от Турция, излиза на Сърбия и в България няма свързаност. Влизат нищожни количества от Румъния. Най-скъпата инфраструктура в света е тази, която строи Борисов. Това е нещо изключително тревожно", допълни още той.

"Всички трябва да си дадем сметка, че Борисов фалира НЕК, за да си купува спокойствие от САЩ", категоричен бе бившият министър на вътрешните работи.

"Никой не е водил разговор с "Атомстройекспорт" за глупостите, които бълва Борисов. Той обяснява, че ще се прави хибриден реактор. Кой се е съгласил?", изрази своето възмущение Румен Петков.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!