София 10 °C София 10°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - разкъсана облачност Пловдив 12 °C Пловдив 12°C - разкъсана облачност Варна 12 °C Варна 12°C - предимно ясно Бургас 11 °C Бургас 11°C - разкъсана облачност

Сашо Диков: Довечера ще разберете защо не стигнаха ваксините

Водещият на “ЕвроДикоф” за предстоящото в изданието тази вечер
10 сОбщество 12037 Златина Петкова

“В предаването довечера ще разберете повече за скандала с Илия Златанов, ще припомним и записите с Борисов и борис Велчев”, заяви Сашо Диков пред Николай Колев, представяйки предстоящото в “ЕвроДикоф” тази вечер.

Диков обясни, че бизнесмена Илия Златанов ще разясни пред  него повече за това дали записите, на които той танцува с красиво младо момиче, показват престъпление. Според Златанов жената е пълнолетна.

В “ЕвроДикоф” ще бъде припомнен и записът, излязъл преди време, на който се чува  как премиерът говори с бившия главен прокурор Борис Велчев, когото нарича “братиньо”. Двамата говорят и за ректора на университета във Велико Търново, като се поставят важни въпроси за имотното състояние и за ректора на УНСС.

В изданието ще се коментира и делото на Мая Манолова срещу премиера Борисов, отразено само от екипа на телевизия “Евроком”. Ще бъде засегната и темата за ваксинирането и защо имунизациите спряха след масовото им извършване три дни поред.Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!