София 20 °C София 20°C - предимно облачно Велико Търново 17 °C Велико Търново 17°C - умерен дъжд Пловдив 22 °C Пловдив 22°C - облачно Варна 14 °C Варна 14°C - слаб дъжд Бургас 17 °C Бургас 17°C - умерен дъжд

Слави Трифонов: Лъчо Мозъка от ГЕРБ крещя на Атанас Атанасов, че е гном

Не мога да приема факта, че има хора, които са се самозабравили, посочи той
6 мПолитика 7608

На законен референдум гражданите се изразиха ясно за мажоритарните избори. Те не могат да бъдат въведени от парламент, който няма време да извърши работата. Трябва да се съставят 240 едномандатни райони, трябва да има преброяване. Не може да стане от днес за утре. Трябва да има достатъчно време, за да се реализира това, което иска суверенът. Това заяви председателят на Има такъв народ  Слави Трифонов пред БНР.

„Можеш ли да направиш ремонт на колата за 5 мин. Трябва да имаш необходимото време да се случи. Никога нищо не съм обещавал. Когато нещо може да се случи, аз съм поел отговорност да се случи“, допълни той.

Не мога да приема факта, че има хора, които са се самозабравили, отиват на това място и забравят. Един човек на ГЕРБ изкрещя на Атанас Атанасов, който е зам.-председател на Народното събрание – ей, гном, не се ядосвай, защото пак ще получиш инсулт. Лъчо Мозъка го изкрещя. Така изглежда българският парламентарен живот“, подчерта Трифонов.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!