София 23 °C София 23°C - предимно облачно Велико Търново 19 °C Велико Търново 19°C - умерен дъжд Пловдив 25 °C Пловдив 25°C - предимно ясно Варна 24 °C Варна 24°C - разкъсана облачност Бургас 22 °C Бургас 22°C - предимно облачно

Стефан Янев: Ние не овладяваме нищо, ние освобождаваме от зависимости

Имам усещането, че съм бил подслушван

Дори да не сме убедени в настоящите смени, трябва да започнем отнякъде. Имаше един такъв тип говорене, че "ние овладяваме държавата". Пак се връщам към темата за корупцията. Ние не овладяваме нищо. Ако е имало такова нещо, то сега бих употребил думата "освобождаване" от тип зависимости, които е имали преди. Това заяви пред бТВ служебният премиер Стефан Янев. 

Когато се срещнах с Херо Мустафа, ние коментирахме проблемите, свързани със закона. Тя изрази надежда, че нейното правителство ще предостави помощ в защита на България, коментира още той наложените санкции от страна на финансовото министерство на САЩ. 

Вярвам в професионализма и в добрите намерения на господин Рашков. Който и по веригата да има право да проверява, няма право да каже какво е чул и видял по закон, обяви още Янев, като уточни, че истината за подслушванията може да бъде чута само на закрито заседание в Народното събрание. Няма как да се случи да бъде предоставена информация за подслушването. Имам усещането, че съм бил подслушван, сподели още служебният министър-председател, като отказа да назове конкретни доказателства. 

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!