София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Таков: Не знам дали БСП ще ме накаже, но чувам слухове за саботаж на евровота

Това заяви председателят на БСП-София преди заседанието на партията

2 месецаПолитика 18 Иванина Игнатова

Лидерът на Градския съвет на БСП в София Иван Таков не знае как и дали ще бъде наказан от Националния съвет за подкрепата му на чужд кандидат за председател на Столичния общински съвет. Заговори обаче за слухове за опит за саботаж на Европейските избори през юни.

"Нямам никаква представа и това не е важният въпрос. За този Национален съвет сме получили само един SMS и един дневен ред, който е достатъчно объркан, и нищо повече. Чувам изключително притеснителни слухове, че имало идея за отчетно-изборен цикъл в цяла София и това три месеца преди Европейските избори. Това прилича на тежък саботаж", отговори Таков на въпрос очаква ли да бъде наказан на влизане в червената централа на "Позитано".

"Имаше немалко саботажи по време на местните избори, сега ако ще саботираме и европейските избори, започвам да се чудя каква е целта на някои хора в партията", коментира Таков.

Снимка: БГНЕС