София 13 °C София 13°C - разкъсана облачност Велико Търново 12 °C Велико Търново 12°C - предимно облачно Пловдив 18 °C Пловдив 18°C - предимно облачно Варна 11 °C Варна 11°C - облачно Бургас 13 °C Бургас 13°C - облачно

ТЕЖЪК ИНЦИДЕНТ: Шофьор помля три коли в Панагюрище, издирват сина на кмета

По данни на МВР джипът и пострадалите коли вече са вдигнати

4 месецаИнциденти 204

Неизвестен водач е блъснал последователно три паркирани автомобила и се е спрял във витрината на магазин в центъра на Панагюрище, съобщи говорителят на полицията Мирослав Стоянов. Сигнал за инцидента е бил подаден около 2ч. тази нощ.

След произшествието неизвестният извършител е избягал с колата си от мястото. При проведените издирвателни мероприятия на пътя за село Панагюрски колони полицаите открили изоставен автомобил "Субару". При огледа на автомобила било установено, че по него има видими следи от блъснатите в центъра на Панагюрище коли.

Според източник на bTV джипът е на 21-годишния син на кмет на града. Потърсили са за коментар градоначалника, но като е разбрал откъде го търсят, е затворил телефона. Не са го открили и в дома му. Жителите на Панагюрище казват, че не знаят нищо за катастрофата.

По данни на МВР джипът и пострадалите коли вече са вдигнати.

Снимката е илюстративна