София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Тома Биков се опита да прекъсне Тошко Йорданов по време на речта му (НА ЖИВО)

Открито беше 45-тото Народно събрание
14 мПолитика 5597

Няма нужда да се лъжем, че този парламент ще изкара пълния си мандат, но това поставя пред него една основна задача и това е промяна в избирателния кодекс, за да може всеки един български гражданин, независимо къде се намира по света, да може да упражни правото си на глас. Трябва да има видеонаблюдение на изборите, трябва да има мажоритарни избори. Това коментира депутатът от "Има такъв народ" Тошко Йорданов.

Още днес ИТН ще внесе промени в изборния кодекс. Ще внесе и промени към желанията си от референдума на Слави Трифонов, на който гласуваха над 3 млн. българи. 

Депутатът от ГЕРБ Тома Биков се опита да прекъсне Йорданов, защото беше несъгласен с думите му, че управляващите не са предприели действия към промяна.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!