София 1 °C София 1°C - лека мъгла Велико Търново -1 °C Велико Търново -1°C - мъгла Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - разкъсана облачност

Тошко Йорданов: Има едни политически боклуци, с които няма да работим

Зам.-председателят на ПП "Има такъв народ" коментира, че трябва да има възмездие
21 чЕвроком 4680

Има едни политически боклуци, с които няма да работим, както и трябва да има възмездие за тези боклуци, защото не може да се крият толкова безогледно и да няма възмездие в тази държава никога.  Това заяви на онлайн дискусия с представители на BESCO (Българската стартъп асоциация) зам.-председателят на ПП "Има такъв народ" Тошко Йорданов, пише OFFNews.

"Ние имаме едни топ приоритети от преди 4 години и въпреки че много хора се опитват да избягват тази тема, това е като начална точка, от която се тръгва - говорим за това, което хората чрез референдум казаха, че трябва да се случи. Това е топът на топа и е нещо, което може да бъде направено в рамките на година - година и половина", каза той и добави, че говори за мажоритарна избирателна система в два тура, за намаляване субсидиите на партии на 1 лев на реално получен глас и електронно дистанционно гласуване, за да може всички българи по света да гласуват.

"Ако тази пандемия продължава по този начин, мерките трябва да бъдат предлагани от хората, които се занимават с вирусни инфекции, а не от хора, които правят коремни операции", категоричен е Йорданов.

"Не може хора с онкологични или хронични заболявания, които имат нужда от операция, да бъдат абсолютно отрязани от достъп. Защото човек, ако погледне безпристрастно данните, смъртността през последните два месеца на година и първия месец на годината, 2/3 от хората, които не са се срещали или не са имали проблем с вируса, са починали от други неща", категоричен е той.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!