София 28 °C София 28°C - ясно небе Велико Търново 29 °C Велико Търново 29°C - ясно небе Пловдив 33 °C Пловдив 33°C - ясно небе Варна 32 °C Варна 32°C - ясно небе Бургас 31 °C Бургас 31°C - ясно небе

Тошко Йорданов: Слави Трифонов е физически добре, пребори коронавируса като всеки друг

Зам.-председателят на ИТН коментира за състоянието на Слави Трифонов
1 месецПолитика 10 Ивана Иванова

Цялата гнусотия, която е в държавата е шокираща. От студиото изглежда грозна и отвратителна, но когато влезеп в нещата започват да се губят прилагателните. Няма такова прилигателно, което да изпълва със съдържание отвращението ми. Който и град да хванете има една или две фирми, които печелят всички обществени поръчки. Фирми, които работят с кмета, независимо на коя от трите основни партии. Това коментира зам.-председателят на ИТН Тошко Йорданов в ефира на ТВ1.

"Ако преди нямаше и 5 човека, с които да се видиш. Сега се видях в Кирково с пълно читалище, които си изплакаха болката. Там е феодално владение. Ние не можем да си представим как може да живееш толкова натискан от ГЕРБ и ДПС. Ежедневният им живот зависи от това. ГЕРБ и ДПС работят в абсолютна симбиоза", допълни той.

"Слави Трифонов е добре. Всички статии, които четете, че е физически зле са абсолютни глупости. Мога да кажа, че в четвъртък Слави Трифонов ще се среща със студенти и ще отговаря на всякакви въпроси", каза още Йорданов.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!