София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Цветанов: Извинявам се за репликата "Никой не може да ме накаже". Беше извадена от контекста

"Това, което съм се стремил да правя като политик досега и което правя в момента, е да бъда искрен"
8 мПолитика 3744

Репликата "Никой не може да ме накаже" е извадена от контекста и аз се извинявам за нея. Това, което съм се стремил да правя като политик досега и което правя в момента, е да бъда искрен и да назовавам проблемите с истинските им имена. Затова и когато съм работил за държавата, съм се придържал с изпълняване на функционални задължения, които са свързани с първия управленски мандат, който според мен беше добър мандат. Тогава страната изглеждаше сравнително добре. Това коментира в студиото на предаването "Часът на избора" председателят на "Републиканци за България" Цветан Цветанов. 

Нямаше и достатъчно силна опозиция през втория и третия мандат на ГЕРБ, посочи още Цветанов. Всички носят отговорност за това, което се случи. Сегашният парламент, който предстои да се сформира, също поставя повече въпроси, отколкото отговори. 

Ако имахме отговорното политическо поведение, днес трябваше да направим просто козметични промени. Когато трябва да се управлява държавата, някой трябва да поеме отговорност. 

Електронното управление е нещо, върху което трябва да се фокусират управляващите. 

Никой не предизвика никакъв интерес към останалите участници от "Апартаментгейт", коментира още Цветанов. 

 

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!